вторник, 7 октября 2014 г.

Відповідь ГО ММТЗТ на дивовижне публікування на офіційному сайті Трускавецької міської ради



27.05.2014р.


Якість державного контроля буде контролювати громадськість.
Начальник управління громадської безпеки Львівської області взяв на особистий контроль справу, що турбує громадськість не тільки Трускаця.
Ну що ж, будемо і ми контролювати.


15.05.2014р.

                  Як розгортаються події в Трускавці, про живі мішені пана Руслана Козира, та про інопланетні істоти.


Так сталося, що наша громадська організація не залишилася осторонь подій в славному курортному місці України, тому що дії влади цього міста дуже схожі на дії багатьох міст нашої багатостраждальної держави. А ми, люди, громадяни цієї держави, чомусь виявилися для влади зовсім не зрозумілими. Наші бажання жити в злагоді з природою, з іншими людьми,  українській владі дуже заважають будувати свої приватні плани на гегемонію. Мабуть так?
От і виходить, що ми один для одного, як інопланетяни, тобто, з різних планет сонечної галактики. 
А що, стосується собак, так ті мабудь і зовсім з "сузірря Андромеди", бо к людям не мають ніякого відношення. Не люди їх заводять та розмножуючи, викидають на вулицю, як "непотрібний мотлох". Вони к нам з далеких світів прилетіли, щоб нам було чим займатися та про що поговорити.
Далі читайте лист від громадян Трускавця до інопланетянина пана Козиря.


"Доброго дня! Письмо від Буги Ліди з Трускавця.

Це звернення до голови міста Трускавця Руслана Козира про жорстоке поводження із безпритульними тваринами.

Хочемо, щоб ви теж про це знали! 


Шановний Руслане Ярославовичу!
      Невже можна бути настільки не чесним по відношенню до людей? І думаємо, що це не повага до самого себе. Ви маєте владу, силу, але людяність і душевність у Вас відсутня. Як можна знущатись над безпритульними тваринами? Всі собаки, які загинули, це по вашій прямій вказівці. Біля церкви Св. Миколая були дві собаки рижого окрасу, які мали цуценят, вони потрапили Вам на очі і Ви дали вказівку їх вбити. Відпочиваючі любувались ними, підгодовували їх і 16.04.2014 року всі окровавлені, вище церкви лежали мертві. Біля БОЛ-1 теж були собаки (приблизно п`ять), і після Вашого виступу на сцені через ніч їх було вбито. Весь верхній бювет, на подвір`ях, власних будинків були винищені собаки. По вул. Бориславській,36, п.Сокіл простерилізувала 4 собаки, дві з них було вбито раніше, а ще дві у квітні (від отрути вилізли очі). На вул. Дрогобицькій,26, чорну собаку на ім`я Муха, яку покинув господар, хотіли знищити багато разів, але нам вдавалось її захистити. У квітні все ж таки цю собаку і одного цуценятка відстріляли. Коли вона помирала, її ще добивали палицями. Ви думаєте, що це ніхто не бачить і не знає? Найбільше винищили по вул. Сагайдачного "Лісова пісня", де були стерилізовані собаки, з чіпами, і їх травили, відстрілювали ночами. Люди за свої кошти годували, стерилізували, а Ви всіх винищили. Біля магазину "Арко" собаку Азу, яка не мала ноги, вбили. А що чинили по гаражах? Стріляли у собак, прив`язаних до буд, і вони у важких муках гинули. А нищили двоє чоловіків, і є заява від працівника гаражу, на яку навіть не дали відповіді. У п. Головчака, де "Народна гуртівня", ми три роки у вольєрі отримували дві собаки і прийшли двоє чоловіків, кинули отруту, і до вечора собаки стали кам`яними. На території, п. Козявкіна, у вольєр кинули отруту, і пес з 10 до 14 год. ранку у тяжких муках помирав. З платної стоянки біля ресторану "Міраж", великого собаку Барсіка вбили. Із вул. Стуса, 15, стерилізовану "Соню" теж знищили. І цей список буде незакінчений, якщо живодери так будуть чинити. Люди все бачили і знають, також багато відпочиваючих бачили, як вбивали тварин. Можливо від відповідальності в житті за скоєне, ви не відповідатимете, але перед Богом будете, тому, що це живі душі і розумні створіння. Звичайно, Ви власноруч не вбиваєте тварин, але напевно віддаєте вказівки, тому, що ті нелюди із власної ініціативи це не будуть робити.
        До  ПП "Роман", яке нібито займається безпритульними собаками, п. Галя Войтович ніякого відношення немає. Ця людина сама отримує собак. Так званий, благодійний фонд "Життя для тварин" у Дрогобичі, який прикривався долями нещасних собак, ставили скриньки в наших зоомагазинах для збору коштів, нібито для притулку, а збудували готель для тварин, тому, що готель приносить фінансовий дохід.
        У цій же міліції, на яку ви тиснете, щоб справи не розглядали, теж є справедливі люди. На кожне вбивство тварин вчасно були виклики міліції, але розгляд справ Вами був заборонений.  Скажіть будь-ласка, чому не виділяються кошти на отримання безпритульних тварин, на забудову вольєрів, стерилізацію? Волонтери своїми силами отримують собак, а матеріально і без підтримки місцевої влади, повірте, це дуже важко. І на жаль, собаки жорстоко помирають від рук живодерів, і ніхто не несе за це відповідальності.         
       Дуже прикро, п.Руслане, усвідомлювати те, що Ви являєтесь релігійною і віруючою людиною, яка знає Заповіді Божі, а п`ята Заповідь гласить: "Не вбивай", дозволяєте так жорстоко розправлятись із беззахисними тваринками. Пам`ятаймо, эавжди вислів: "Ми відповідаємо за тих, кого приручили"!  
                                                                                       Зоозахисники і волонтери міста Трускавця!
                                                                                                            Дуже просимо нас почути!  "                          


____________________________________________________________________________________
08.05.2014г.
 Як офіційна сторінка Трускавецької міської ради та виконавчого комітету відстоює цинічний метод 
"з хворої голови на здорову":

http://protruskavets.org.ua/zoozaschytnyky-rukovodytelyam-truskavtsa-vyi-staraetes-perelozhyt-otvetstvennost-na-druhyh/
__________________________________________________________________________________
 15.04.2014г.


Як керівники курортного українського міста під гаслом «майдана» рвуться до європейських цінностей.


До нашої організації надійшов лист з Трускавця – благання до прокурора міста. Чи варто благати чиновників в Україні?
Читайте далі.
"

Прокурору м. Трускавця
Мігоцькому Лонгіну Зіновійовичу
82200 м. Трускавець, вул. Річки, 31

волонтери-зоозахисники м. Трускавця

Заява

Користуючись безладами в країні, наша міська рада плюс ЗАТ «Трускавецькурорт» плюс всі двірники по бюветах і районах Трускавця знищили всіх собак у Трускавці. Знищили надаючи їм тяжких мук, де в агоніях їх розбивали машини, даючи до 10-12 годин тяжких мук. Винищили біля центральної курортної поліклініки №1 п`ять собак плюс одну рижу і троє цуциків, на вулиці Сагайдачного всіх до одного, це 15 цуциків плюс шість великих собак, на верхньому кюветі 15 великих собак плюс 10 цуциків. Вбили собак біля нижнього кювету, біля ресторану «Парламент», всіх собак біля супермаркету «Барвінок», на Дрогобицькій, 23, на Стебницькому кільці, на вулицях Івасюка, Мазепи, на продуктовому ринку, біля буд. № 36 на вулиці Бориславській.
Винищили в час посту, де так афішуючи ходіння до церкви і говорячи «Слава Ісусу Христу!», надали таких тяжких мук живим істотам.
А скільки отруїли домашніх собак, а скільки відстріляли?
Показали силу «щирі українці» над німиною, яка теж має право жити на цій землі.
І в цьому місті про ці злодіяння знає повно людей і проклинає катів, які винні у цих вбивствах – і міського голову, і начальника УЖКГіБ, і всіх інших, хто їм в цьому допомагав і виконував їхні злочинні вказівки, нехай і усні.
11.04.2014 р. отруїли гарного вівчура на нижньому бюветі, де він бідненький вдарявся в агонії об дерева, ним кидало, йшла піна з рота, це тривало дві години, а скільки відпочивальників це бачило і журналістка з Києва, і все це будуть висвітлювати.
Вівчурик лежав біля літнього туалету на «Юзі», тоді фіолетовим «пазіком» його вивезли на Помярки і там добили, це можуть засвідчити відпочивальники. Відпочивальники шоковані, скільки з них роблять відмову їхати до нас через ці жорстокі знущання над тваринами.
Люди вивозять від нас цуценят, собак. Це жах!
І цих наших катів прикривають, ніхто їх не притягує до кримінальної відповідальності. Наш катівник Козир Р.Я. закликає людей до Європи, став великим «майданівцем», але хіба можна йти в Європу з такими катами, які в час посту винищили всіх тварин у Трускавці? А в Європі не дають, аби шерстинка упала з собак чи котів, надають допомогу, піклуються, пдшукують господарів, а у нас фізично здорових красивих собак насильницькими тяжкими смертями позбавили життя. І нехай знають наші катівники, що в житті нічого безслідно не проходить, не пройде це і їм, за все доведеться відповісти.
Свідки вбивств тварин, які проходили останнім часом у Трускавці:
Відпочивальники Люда, Чернівці (067-3741213), волонтери-зоозахисники Л. Буга (068-0114571), Л. Зуймач (5-37-53), салон краси «Шоколад» (067-4936881), п. Катерина (096-6260902), п. Кушнір Л. (067-1764021), Кудрявцеві, жителі вулиці Дрогобицької, п. Хохлова Н. (5-34-25), п. Куц Р. (068-0552513), власники магазину «Квіти» на продуктовому ринку, Юля, м. Київ (097-2406004) та інші, які нас підтримують.
Відповідь просимо надати за адресою: м. Трускавець, вул. Стуса, 5/68

15 квітня 2014 р."

Коментар:
Вже не витримує серце добропорядних людей в цій країні, бо    політики будують  її шляхом знищення всього живого, що є безмовним, але невід'ємним в житті, в соціумі не тільки тут, але й по всьому світу.
Скільки вже можна кричати на всю країну, що вбивство тварин доводе й самих людей до вбивства!
Це так тяжко зрозуміти?
Ви ще не здогадались, чому наша країна тоне у крові?
Що стосується цього, вже,  утрудняємося, як сказати правильно, чи міста - курорту, чи міста – катів-можновладців, не зрозуміло, останній день вони доживають, чи що?
Тобто, по їхньому розумінню, сьогодні требо все живе знищити на вулицях, в лісах та горах - отримати тимчасове задоволення від цього и все, завтра вже ніколи не наступить, а тому всі проблеми, вважай, вирішені.
Можна вже всім теж вмирати, чи що?
Навіщо тоді ми самі, люди, розмножуємося?
Якщо нащадкам не довести, що все живе на світі потребує нашого трепетного ставлення, то на нашому майбутньому можна ставити великий хрест.
Конкретно о тваринах, що спокон віку  живуть коло людини - о собаках, та створюють з ним єдине  нерозривне соціальне переплетіння.
Якщо людина заводить собі собаку для охорони свого майна, чи для служби та дружби, для задоволення своїх особистих потреб, то треба вважати, що ця тварина дуже потрібна людині в місті.
Так чому ж над цією людиною, що заводить собі такого живого помічника, улюбленця, можновладці не створюють постійний та суворий контроль???
Навіть сигналізація знаходиться під контролем, обліком та чиїмось підпорядкуванням.
Навіть всі ми маємо свій особистий ідентифікаційний номер.
Навіть все наше майно: хати, квартири, машини, садиби, та інше все на обліку, зареєстровано, ідентифіковано!
Що б то було, якщо в нас були безхатні автомобілі, водії без прав та дороги без знаків дорожнього руху?
Так чому ж наше живе майно – собаки, так проігноровано владою? Чому воно раптом з приватного перетворюються в муніципальне – безхатнє, бродяче, нічиє?
Відповідь дуже проста: влада боїться брати на себе відповідальність за порядок. Бо тоді неможливо буде красти казенні гроші та збагачуватися на хаосі та безладі.
Тоді, яка цивілізація? Нікому ми такі не потрібні. Ми і самі собі не потрібні. Так доживаємо останній час, як перед кінцем світу. Нас навіть пекло не лякає, бо ми вже давно безбожники, лише лицеміри.

Матеріал підготувала Махова Муза.

 ________________________________________________________________________
09.02.2014р.
 

07.02.2014

Вчора, 6 лютого, на офіційному сайті Трускавецької міської ради появилася інформація, за поширення якої передбачено відкриття кримінального провадження. Тема стосується заклику до тотального вбивства тварин у Трускавці. Зоозахисники в листі Андрія Шведа «Бродячі собаки роблять гадюшник з нашого міста» названі зооШИЗОФРЕННІКАМИ, собаки – паразитами, а в посиланні YouTube цей мешканець поширює єресь догхантерів виробництва Російської [...]

Відповідь зоозахисників на провокацію відділу інформаційного забезпечення Трускавецької міської ради

By  | 07.02.2014 | Filed under: Публікації

Публікації

Публікації на Трускавецькому Віснику

Фільм МАЙДАН – (Революція), як це було в Єгипті

08.02.2014
Ми спостерігаємо за групою єгипетських активістів з моменту повалення військового диктатора, що правив країною 30 років, у 2011 р., до військового силового усунення президента Єгипту представника Братів мусульман, влітку 2013 р. Герої фільму борються проти лідерів і режимів. Вони ризикують своїм життям, щоб побудувати нове суспільство, що базується на совісті. Єгипетська революція набирає обертів, неначе карусель. Із новин ми отримуємо лише побіжний огляд найважливіших подій – виборів чи маршу мільйонів.

Мирон Бучацький про національне та духовне відродження (відео)

07.02.2014

Борислав туристичний

07.02.2014
костелМіж знаменитим вже майже двісті років курортом Трускавець та порівняно молодим курортом Східниця знаходиться Борислав. «Борислав сміється» – перше, що спадає на згадку при назві цього міста нафтовиків. Каскад асоціацій про Борислав такий: Іван Франко; Стефан Ковалів; євреї становили більше населення, ніж українці та поляки разом; місто із кількох сіл; галицька Каліфорнія; бруд, бідність, цигани; [...]

Відповідь зоозахисників на провокацію відділу інформаційного забезпечення Трускавецької міської ради

07.02.2014
отруєні собаки в ТрускавціВчора, 6 лютого, на офіційному сайті Трускавецької міської ради появилася інформація, за поширення якої передбачено відкриття кримінального провадження. Тема стосується заклику до тотального вбивства тварин у Трускавці. Зоозахисники в листі Андрія Шведа «Бродячі собаки роблять гадюшник з нашого міста» названі зооШИЗОФРЕННІКАМИ, собаки – паразитами, а в посиланні YouTube цей мешканець поширює єресь догхантерів виробництва Російської [...]

Публікації

Публікації на Трускавецькому Віснику

Фільм МАЙДАН – (Революція), як це було в Єгипті

08.02.2014
Ми спостерігаємо за групою єгипетських активістів з моменту повалення військового диктатора, що правив країною 30 років, у 2011 р., до військового силового усунення президента Єгипту представника Братів мусульман, влітку 2013 р. Герої фільму борються проти лідерів і режимів. Вони ризикують своїм життям, щоб побудувати нове суспільство, що базується на совісті. Єгипетська революція набирає обертів, неначе карусель. Із новин ми отримуємо лише побіжний огляд найважливіших подій – виборів чи маршу мільйонів.

Мирон Бучацький про національне та духовне відродження (відео)

07.02.2014

Борислав туристичний

07.02.2014
костелМіж знаменитим вже майже двісті років курортом Трускавець та порівняно молодим курортом Східниця знаходиться Борислав. «Борислав сміється» – перше, що спадає на згадку при назві цього міста нафтовиків. Каскад асоціацій про Борислав такий: Іван Франко; Стефан Ковалів; євреї становили більше населення, ніж українці та поляки разом; місто із кількох сіл; галицька Каліфорнія; бруд, бідність, цигани; [...]

Відповідь зоозахисників на провокацію відділу інформаційного забезпечення Трускавецької міської ради

07.02.2014
отруєні собаки в ТрускавціВчора, 6 лютого, на офіційному сайті Трускавецької міської ради появилася інформація, за поширення якої передбачено відкриття кримінального провадження. Тема стосується заклику до тотального вбивства тварин у Трускавці. Зоозахисники в листі Андрія Шведа «Бродячі собаки роблять гадюшник з нашого міста» названі зооШИЗОФРЕННІКАМИ, собаки – паразитами, а в посиланні YouTube цей мешканець поширює єресь догхантерів виробництва Російської [...]
ТРУСКАВЕЦЬКИЙ ВІСНИК
відкритий суспільний сай
Далі:

Відповідь зоозахисників на провокацію відділу інформаційного забезпечення Трускавецької міської ради

07.02.2014
отруєні собаки в ТрускавціВчора, 6 лютого, на офіційному сайті Трускавецької міської ради появилася інформація, за поширення якої передбачено відкриття кримінального провадження. Тема стосується заклику до тотального вбивства тварин у Трускавці. Зоозахисники в листі Андрія Шведа «Бродячі собаки роблять гадюшник з нашого міста» названі зооШИЗОФРЕННІКАМИ, собаки – паразитами, а в посиланні YouTube цей мешканець поширює єресь догхантерів виробництва Російської [...]
http://protruskavets.org.ua/vidpovid-zoozahysnykiv-na-provokatsiyu-viddilu-informatsijnoho-zabezpechennya-truskavetskoji-miskoji-rady/
_______________________________________________________________________________
07.02.2014г.

Громадськість країни уважно ознайомилась з  текстом на Вашому офіційному сайті якогось  Андрія Шведа з м. Трускавця, а саме:

http://truskavets-city.gov.ua/modules.php?name=News&file=article&sid=4556
"Лист міському голові
«Бродячі собаки роблять гадюшник з нашого міста»


Шановний Голово ТМР, та її виконком.
Пишу вам електронного листа, оскільки не маю часу...
Андрій Швед, м. Трускавець


Шановний пане Андрію!
Висловлюємо Вам подяку за небайдужість до проблем міста. Міський голова Руслан Козир скликав на завтра нараду комунальників, на якій буде розглянуто Вашого листа. Планується обговорити додаткові заходи щодо вирішення у місті питання з бродячими собаками.
Надіємось, що й інші громадяни міста висловлять нам свою думку, запропонують шляхи вирішення цієї давньої та болючої проблеми."
http://truskavets-city.gov.ua/modules.php?name=News&file=article&sid=4556
____________________________

Отже, шановний пане Андрію, шановні керівники, депутати, та всі керуючи цим гарним містом, що зазнав такої великої "халепи", як природне явище у вигляді тварин, хоча б і вуличніх псів.
На нашу думку, ви ніколи не зможете ні знищити, ні побороти проблему, яка в вас э, бо ви не бажаєте зрозуміти, звідки ця проблема та як її правильно позначити.
Проблема, про яку йде мова, лежить в площині - "тварини, що лишились опіки людини". А це значить, що в Вашому місті всі володії домашніх собак, та мабудь і котів теж, не відсліжуються органами місцевого самоврядування.
Це значить, що керівництву Вашого міста байдуже, хто заводить собак та котів, хто їх размножує, хто їх викидує на вулицю, чи нібито "втрачає", хто заводить пітомники, та робе свій бізнес на торгівлі цими тваринами без відповідальності за їх майбутню долю. Отже, в цілому - Вам байдуже, хто спікулює цими тваринами. Ось в чому головна проблема Вашого гарного міста, та Ваша особиста проблема, шановні.
Ви ще не зрозуміли, що Вам  в першу чергу треба зробити?
Ми Вам підсказуємо:
1. Зробити на базі міської ради ідентифікаційний центр для володіїв домашніх собак та котів.
2. Негайно зробити перепис всіх володіїв собак та котів з обов язковим чипуванням їхніх тварин.
3. Провести роз'яснювальну роботу з населенням про недопущення розмножування їхніх тварин, що не мають племінної цінності, та проведення стерілізації, як найкращого метода позбавлення небажаного потомства у їхніх тварин.
4.
На базі місцевих ветеринарних кліник розпочати на договірній основі стерілізацію вуличних тварин, яких ще не встиг Ваш "бориславський гицель  підстрелити". Для цього запросити місцевих добровільних помічників для відлову та тимчасової перетримки вуличних тварин.
5. Негайно розпочати просвітницьку роботу з населенням в ціх напрямках.
Отже, це першочергові напрямки роботи у Вашому місці
, що прагне стати, мабудь, європейскою державою та виконувати й дотримуватися європейських цінностей. Хоча є непорушні людські цінності во всьому світі. Ви це знаєте?
Нас дуже
обурила відверта провокаційна думка  якогось чоловіка, якому Ви надали "зеленого світла", та не врахували думки іншої громадкості Вашого міста, країни, світу.
Зі свого боку, ми залишаємо за собою право, також відверто і цілеспрямовано додати розголосу всіляким діям та рішенням в вашому місті з приводу усіх дій поводження, як з домашніми, так і вуличними тваринами, що стали для Вас "проблемою". Ще раз наголошуємо, проблема - не в тваринах, проблема - в людях!
Пропонуємо Вам ознайомитись з початком вирішення подібних питань в нашому, наприклад, місті:
http://muzamachova.blogspot.pt/2012/10/blog-post.html#more
В нас теж є певні труднощі, але час "гицелів, що декілька собачок підстрелив" вже давно минув, це треба зрозуміти.
Країна і так тоне у крові, Ви ще не зрозуміли - чому? Чи Вам її мало. Знищення тварин, знищення природи, невміле керування своїм бажанням, підміна понять собі в догоду - явища, що не додадуть Вам балів та авторитету.
Отже, сподіваємося на Ваш глузд та цивілізоване розуміння життя.

PS. Було б доцільне, нашу альтернацівну думку та пропозиціі теж оприлюднити на Вашому офіційному сайті, у разі вашої відвертості та відкритості до народу.
Дякуємо.

(Текст оприлюднен в соціальних мережах: https://www.facebook.com/iabprofi)

З повагою,
Махова Муза
Миколаївське міське товариство захисту тварин

http://muzamachova.blogspot.pt/
м.т.: +38 063 078 78 08

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.