пятница, 28 декабря 2018 г.

ЗА КОГО ЩЕ ДЕРЖАВА ТАК МОЖЕ РВАТИ ДУПУ?

28.12.2018.


Ось дивиться, Українському товариству мисливців та рибалок (УТМР) держава зробила всі умови для повноцінного існування.
1. Закони написала, де вказала, що майже всі дикі хижі тварини є шкідливі, тому іх треба нещадно знищувати, ще й нагороду за це прописала. 
Мисливська "біблія" написана тут: http://zakon.rada.gov.ua/go/1478-14
2. Весь ліс занесла до господарчого відомства - Міністерства аграрної політики та продовольства України: http://dklg.kmu.gov.ua/forest/control/uk/index, віддавши його на заклання мисливцям та лісорубам. А ті недовго думаючи перетворили ліс на свої чисельні приватні ферми, де давно вже в "стерілізованих" лісах цілеспрямовано вирощують вигідні для себе види диких тварин - косуль, кабанів та інш. для подальшого розстрілу. Це вже стало традиційним видом спортивних та трофейних змагань любителей "пограться в войнушку" з дикою природою.
Ви напевно замітили, мандруючи країною по її автошляхам, що вся вона поділена на лісові та мисливські господарства, про що говорять чисельні столбці з відповідним написом.
3. Нема життя на воді і під водою в Україні. Держава і тут не упустила свого. Вся дика іхтіофауна країни - це теж господарство аграрного та продовольчого відомства. Охорони її немає, лише тотальне промислове рибальство. http://darg.gov.ua/
Всі річки стали майже приватними резервуарами аграріїв, куди вони скидають періодично штучно виведені види риби, не здатні розмножуватися надалі, тому що це задовольняє інтереси рибалок.
4. Країною вовсю розширюється мережа мисливських магазинів (супермаркетів), де озброюють українців технічними розробками останнього покоління. На знищення беззахисних тварин їдуть на позашляховиках з повним набором вбивчої зброї: тепловізорами, супероптикою... залишилося ще "стінгери" застосовувать для повного морального задоволення агрессорів та злочинців проти природи.
Жахливо!
Але може хтось скаже, що в Україні досталь диких тварин, досталь дикої іхтіофауни? 
Ні, це не так! Майже всі хижі тварини сьогодні занесені в Червону книгу України. Кількість ссавців скоротилося до критичної позначки. В деяких областях України майже знищен заєць. Знищення заповідних міст існування диких тварин (лісів, степів, річок) привело сьогодні до знищення також важливих видів комах - важливого елементу в трофічному природному ланцюзі. А про аборигенну іхтіофауну наших річок нам вже залишається лише згадувати.
Все перелічене доказує, що саме цінне національне надбання України - унікальні ліси, степи, могутні річки - все це майже знищено особливою політикою країни, яка на протязі останніх часів лише зміцнює вбивчу стратегію по відношенню до природи. 
Україну розривають зсередини негідники во владі і більш тут добавити нічого. Але з цим треба боротися всім, хто ще не втратив віру в майбутнє цієї країни, хто давно вже зрозумів, що нема ворога страшніше, чим ворог в твоєму власному будинку.
Ми давно вже перейшли межу дозволеного. І не замітили як...

Читати ще:

ЩО РОБИТИ З ВЕЛИКОЮ ЕКОЛОГІЧНОЮ ПРОВОКАЦІЄЮ УКРАЇНИ?



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.